Εκδήλωση με τοπικές ενδυμασίες
Πνευματικό Κέντρο Άνω Βιάννου
Η Βιάννος επί Οθωμανικής κυριαρχίας
Εκδήλωση εγκαινίωνΗ κυρία Ειρήνη Ιωάννου Κυριακάκη Στασινάκη μόνιμη κάτοικος Αθηνών με καταγωγή από την Βιάννο, η οποία διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Βιαννιτών “Ο Διαβάτης” για μια δεκαετία, επικοινώνησε μαζί μας προκειμένου να μας παραδώσει αντικείμενα μεγάλης συναισθηματικής αλλά και συλλεκτικής αξίας, τα οποία κληρονόμησε από τους προγόνους της προκειμένου να εκτεθούν στο Πνευματικό Κέντρο.
Η κυρία Σκουλικάρη Σίσση συνταξιούχος Νηπιαγωγός και Καλλιτέχνης, κάτοικος Ηρακλείου, προσωπική φίλη αλλά και φίλη της Βιάννου, μας διέθεσε ένα σημαντικό μέρος από την προίκα της (τραπεζομάντηλα, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, κλινοσκεπάσματα, σεμέν κά όλα χειροποίητα κεντημένα και αχρησιμοποίητα) προκειμένου να αποτελέσουν μέρος του ιματισμού που θα εξοπλίσει τον ξενώνα του Πνευματικού Κέντρου.
Τις δύο ευγενείς Κυρίες ευχαριστούμε θερμά για την δωρεά τους, καθώς αποτελεί μεγάλη τιμή για μας η εμπιστοσύνη τους να μας εμπιστευτούν αντικείμενα τόσο μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Υποσχόμεθα δε ότι θα αξιοποιήσουμε με τον καλλίτερο τρόπο τα δωρηθέντα.

Ευγενείς δωρεές