Εκδήλωση με τοπικές ενδυμασίες
Πνευματικό Κέντρο Άνω Βιάννου
Η Βιάννος επί Οθωμανικής κυριαρχίας
Εκδήλωση εγκαινίων
 • Μαρία Αντωνάκου Το πρώτο βήμα έγινε, εύχομαι πολλές δραστηριότητες, να πραγματωθούν όλοι οι στόχοι και οι επιδιώξεις.
 • Χριστίνα Μαστρογιωργάκη Έξοχα!!!!!!!!
 • Sissi Skoulikari Μαρία, μακάρι τέτοιοι στόχοι να γίνονται πάντα πραγματικότητα!!!!!!
 • Χρύσανθος Αγγελάκης η κουβέντα του Στρατάκη με τον Περικλή, Θησαυρός.!!!
 • Fotini Loulaki Μπράβο στον Γιάννη!!!
 • Μαρία Πλατή Μπράβο μου αρέσουν αυτές οι προσπάθειες που δίνουν στα χωριά μας ζωή και βοηθούν στο πολιτισμό καλή δύναμη
 • Νίκη Θεοδοσάκη Μπράβο, Μαρία. Εύχομαι οι δραστηριότητες του Κέντρου να πρωτοπορούν και να δίνουν το προβάδισμα στην πνευματική πορεία του τόπου.
 • Maria Sylligardaki ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
 • Giannis Gourniezakis Ευχαριστώ κα Μαρία για την ευκαιρία που μου δώσατε να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην ανάδειξη του τόπου μας. Θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και των δυο χωριών μου (Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου το δεύτερο), καθώς και να τιμώ αυτούς που με τιμούν. Καλή συνεχεία σε αυτή την όμορφη προσπάθεια. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
 • Periklis Mosxolidakis !!!!!
 • Χριστίνα Μαστρογιωργάκη Maria....έξοχα !!!!!...Το πρώτο βήμα έγινε..Ήταν ,δε ,αναγκαίο.....Το κοινό που έχει τη διάθεση να υποστηρίξει τη προσπάθεια του ιδρύματος Βλαχάκη και που εκτιμά τις δραστηριότητες του θα έχει τώρα ένα ακόμη σημείο αναφοράς έστω ηλεκτρονικό...Σε καμιά περίπτωση βέβαια δεν πρέπει αυτή η σχέση να υποκαταστήσει τη "ζώσα σχέση" που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στο ίδρυμα και τους πολίτες...Η ζωντανή παρουσία είναι το αίμα που θα θρέψει και θα αναπτύξει τη προσπάθεια του ιδρύματος...Παρακολουθώντας παρόμοιες σελίδες (π.χ. Του Μουσείου Μπενάκη ,του "Σπουδαστηρίου Νέου Ελληνισμού" της "Βιβλιοθήκης Αλεξάνδρειας" κ.α. ) θα έλεγα πως το κύριο βάρος πρέπει να δοθεί, κυρίως, στην ενημέρωση για τις δραστηριότητες του ιδρύματος και στη διάχυση στη κοινωνία των πεπραγμένων του...Βλέπω δε με προβληματισμό την ανακοίνωση για δημοσίευση κειμένων και άλλων πονημάτων...Θα τα πούμε από κοντά φαντάζομαι....Από ΄δω τι να πρωτοπείς....
  Και πάλι συγχαρητήρια για την προσπάθεια....
 • Maria Christakis-hampsas Σε ευχαριστώ πολύ Χριστίνα για τα σχόλια και τα καλά σου λόγια!! Συμφωνώ απόλυτα ότι η σελίδα πρέπει να υπηρετεί και να προβάλει το ίδρυμα και τις δραστηριότητες του, όσο γα τα κείμενα, θα σου πω. Επειδή είχα στα σκαριά μια άλλη σελίδα που αφορούσε τις Βιαννίτικες Ρίζες και την συνέχεια τους, (υπάρχει αρκετό ανέκδοτο υλικό) και πιστεύω ότι μπορεί να συγκεντρωθεί και άλλο, θεώρησα καλό να το συμπεριλάβω εδώ, χωρίς να είναι κυρίαρχο μέσα στη σελίδα. Τις επόμενες μέρες θα μπουν και τα υπόλοιπα τεύχη και κάθε τόσο θα προστίθεται ένα καινούργιο κείμενο. Νομίζω ότι μπορεί να λειτουργήσει σαν κίνητρο για κάποιους να ανοίξουν τη σελίδα και να πληροφορηθούν (ή ωφεληθούν) διπλά. Τα υπόλοιπα από κοντά!!! και πάλι Ευχαριστώ!!!!!!
 • Joanna Dorgiaki Μπράβο σας!!!!!! Θα σας γράψω περισσότερα μόλις βρω το χρόνο να μελετήσω τη σελίδα διεξοδικά!!!! Πάντως τέτοιες προσπάθειες τις έχουμε απόλυτη ανάγκη!!!!
 • Ο κύριος Κοκολάκης Γιώργος μας έστειλε το παρακάτω:
  Ευχαριστώ πάρα πολύ, αγαπητή Μαρία,
  για την πολύ ευχάριστη αυτή πληροφορία.
  Θερμά συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα,
  ένιωσα αγαλλίαση ψυχής, μόλις την είδα!
  Ελπίζω και ο Περικλής,
  παλιός βιαννίτης μερακλής,
  που, ήτανε το Ίδρυμα όνειρο της ζωής του.
  Να τη θωρεί από ψηλά
  κι ήρεμος, να χαμογελά
  καθώς , θα πέφτουνε σ' αυτήν, τα μάτια της ψυχής του!
  Κάπου εδώ, πιστεύω πως
  ολοκληρώνεται ο σκοπός
  κι ο ευγενής αγώνας.
  Καθώς θωρώ, πως δεν αργεί,
  ν' ανοίξει, για να χορηγεί,
  φιλοξενία και στοργή
  σ' απόδημους κι ανέστιους Βιαννίτες ο ξενώνας!!!

  Αθήνα 12 Φλεβάρη 2015
  Γιώργος Κοκολάκης 

Φίλοι μας σχολίασαν την ιστοσελίδα!